top of page

Villa i Skokloster

Nunnavägen 10

Slottsskogen Skokloster

17 500 kr/månad

Enplansvilla i trä, Nunnevägen 10 i Slottsskogen, Skokloster. 88 kvm med kök, två sovrum, WC/duschrum, storstuga och rymlig hall samt garage. Växthus samt fristående hus med bastu och dusch. Väl- och lättskött trädgård.


Hyr ett elegant hus med slottsbonus

Hus
Modern enplansvilla med lejongul träfasad och vita knutar. Svart tegeltak. Rymligt garage i anslutning till huset. Fönsterljus från alla väderstreck.

Trädgård
Japaninspirerat med grusstråk infällda med vass, blommor och buskar i skiftande färgschatteringar. Spaljerade fruktträd och välhållen gräsmatta. Generöst med trädäck runt huset. Vita träräcken runtom. En liten japansk bro leder till det fristående bastuhuset/gäststugan. Exklusivt växthus i trä med klinkergolv. Antingen för odling eller matstunder med goda vänner.

Entré och hall
Ljus entré och rymlig hall med gott om plats för ytterkläder, skor och accessoarer i praktiskt och stilrent system av vita hyllor och stålrör. Genomgående ljust i tak och på väggar. Ljust trägolv Vita vitrinskåp och gott om plats för ytterligare förvaringsmöbler.

WC/Badrum
Vitt tak, väggar i två ljusa kulörer samt mörkt trägolv. Luftig inredning med fristående handfat i vitt porslin ovan kommod. Rymligt väggskåp och gott om hängare och krokar. Dusch bakom glas.

Kök
Det stilrena köket nås från hallen och har vitt tak med infälld belysning. Ljusa väggar med en fondvägg i prismamönster a la Markelius. Mörkt trägolv och glasad spanjolettdörr mot altanen. Kökslängan i sobert grått med diskreta handtag i rostfritt. Diskho med hög utkastare, hällspis och kyl/frys. Frukostbord och stolar.

Storstuga
Spatiöst rum för social samvaro med många vänner. Vitt i tak på väggar och snickerier, ljus trä på golvet. Ljus från två väderstreck genom stora fönster och spanjolettdörr. Stort matbord för sex stolar, Två breda och exklusiva soffor i grått läder, bord samt låga förvaringshurtsar. Vacker kamin i vitt med glasluckor.

Sovrum 1
Ljust och luftigt med vitt tak samt ljusa väggar och golv. Här får den breda dubbelsängen plats. Tre stora garderober bakom rökfärgat glas. Två stora fönster ger gott om ljus och kan insynsskyddas med de stora markiserna utanför.

Sovrum 2
Här ett något mindre rum som får ljus från två väderstreck. Vitt tak, ljust trägolv och duvblå väggar. Med en utfällbar säng kan du maximera golvutrymmet dagtid.

Uteplats
På den generösa uteplatsen bakom huset står grillen, en trädgårdsgrupp för fyra och rikligt med blommor i urnor. Växthuset är en vacker dekoration i sig men kan förstås användas till odling och/eller kaffestunder, drinkaftnar eller sommarmåltider.

Garage
Garaget är sammanbyggt med huset och räknar 12 kvm.

Gäststuga
En kort bit från huset ligger gäststugan/bastuhuset i samma lejongula kulör som stora huset. Här finns bastu med två lavar, dusch och handfat samt ett rum som går att använda som gäststuga eller arbetsplats.

Omgivningar
Skokloster ligger på en halvö i Mälaren. Det berömda slottet är ett av världens bäst bevarade barockslott. Här finns stora strövområden, en del av Upplandsleden, möjligheter till båtliv, värdshus, slottscafé samt Skokloster Hotell och Restaurang samt 24/7-öppet gym. I det vidsträckta naturreservatet finns skog och äng med vacker odlings- och kulturbygd, promenad- och motionsstråk. Fornborgen Lugneborgen och Flesta kyrkoruin visar att området bebotts i tusentals år. Vid Slottsskogen finns ny matvaruaffär och privat och kommunal skola och förskola. Del i samfällighet med pool, tennisbana och sommarcafé. Promenadavstånd till Mälarbad. Huvudort i Håby kommun är Bålsta, 20 minuters bilresa från dig. Där finns ett köpcentrum med 30 butiker, simhall, tennishall, ishall, biograf, bowlinghall och friidrottsarena.

Kommunikationer
Tar du bilen har du E18 ett par mil från dig. Till Stockholm tar det en timme, till Uppsala något mindre. Pendeltåg och fjärrtåg stannar i Bålsta. Därifrån tar det 15 minuter med buss 311 till Skokloster. Du kan förstås ta egen båt eller åka från ångbåtsbrygga med Strömma kanalbolag båtlinjer till Stockholm och Sigtuna. Bussar går från Uppsala, Knivsta, Sigtuna och Kungsängen

FAKTA OM BOSTADEN

TYP AV BOSTAD

Villa

REFERENS

STORLEK

3 rum och kök

BOYTA

88

 kvm

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

1

TILLTRÄDE

2023-09-01

HYRESPERIOD

24-36 månader

MÅNADSHYRA

17500 kr/månad

FÖRMEDL.AVG.*

SERVICEAVGIFT**

7900

EST. DRIFTSKOSTN.

3500

DEPOSITION

1,5 månadshyra

HYRESADMIN.

Ja

FÖRMEDLARE

Bo Lingserius

FÖRETAGSSIGN.

Ja

PRIVATSIGNERING***

Ja

ÖNSKAD HYRESGÄST

EN PERSON:

Ja

PAR:

Ja

FAMILJ:

Ja

MAX ANTAL FAMILJ:

4

CO-LIVING:

Nej

*FÖRMEDLINGSAVGIFTEN är en grundavgift på 3000kr vid en förmedling av en hyresrätt.

**SERVICEAVGIFTEN är en avgift för avtalshantering, reservering av bostad, juridisk rådgivning, besiktning av bostaden innan inflyttning, samordning och koordinering.


Observera: Moms tillkommer vid Företagssignering.

Faktorer som påverkar Serviceavgiften är bla. bostaden storlek, utrustning och läge.

Serviceavgiften gäller inte av oss godkända och auktoriserade Relocation bolag med undantag för hyresrätter

***Rekommendation vid privatsignering:

- Hyran ska inte utgöra över 40% av hushållets totala nettoinkomst

- Inga betalningsanmärkningar

- Fast inkomst

BEKVÄMLIGHETER

MÖBLERAD

Nej

HUSDJUR

Nej

GARAGEPLATS

Ja

PARKERINGSPLATS

Ja

BALKONG

FRANSK BALKONG

UTEPLATS

JA

TERRASS

Ja

HISS

Nej

BASTU

Ha

BADKAR

Nej

DISKMASKIN

Ja

TVÄTTMASKIN

Ja

TORKTUMLARE

Ja

RÖKNING

Nej

POOL

Nej

FÖRRÅD

Ja

GÄSTTOALETT

Nej

WALK-IN-CLOSET

Nej

VINFÖRRÅD/VINKÄLLARE

Nej

SJÖUTSIKT

Nej

LEGITIMERING ÄR OBLIGATORISKT VID VISNING AV BOSTADEN.


(TA MED GILTIG PASS ELLER LEGITIMATION)

VAD INGÅR I HYRAN

EL

Nej

VATTEN

Ja

SOPHANTERING

Nej

VÄRME

Nej

BREDBAND

Nej

KABELTV

Nej

STÄDNING

Nej

KONTAKT

BO LINGSERIUS

Real Estate Agent

KONTAKT

KLARA DANIELSSON

Head of Rental Management

Intresseanmälan
Lazy Brown Dog
Jag kommer att hyra

Tack för din förfrågan!

Vi återkommer så snart vi kan!

Ett fel uppstod. Försök igen..

Jag kommer att hyra

Tack för din förfrågan!

Vi återkommer så snart vi kan!

Jag kommer att hyra

Tack för din förfrågan! Vi återkommer så snart vi kan.

Ett fel uppstod. Försök igen..

Alla bilder
bottom of page