Passion for Homes

Hyra temporärt boende tills allt har lugnat ner sig

Uppdaterad: 17 apr 2020

Vi har nyrenoverade enheter redo att hyras ut till både privat och till företag

Som ni vet råder det Corona tider i Sverige och i världen. Börsen dyker, handeln är nere, resebolagen får avbokningar, hotell och restaurang gapar tomma. Trots detta behöver folk bo någonstans. Antigen köper man en bostad eller så hyr man. Själv tror vi mer på det senare alternativet pga marknadsläget.

För er som vill avvakta med att köpa en bostad har vi eventuellt en perfekt lösning. Passion for Homes har inlett samarbete med ett lägenhetshotell utanför Stockholm som har gett oss i uppdrag att hyra ut deras helt nyrenoverade hotellrumslägenheter. Alla rum och fastigheten håller hög klass samt finns det restaurang och bar i huset för hyresgäster som inte hinner fixa, frukost, lunch eller middag själva. Ett villkor att lägenheten måste städas minst en gång i månaden av oss angiven städpersonal.


Lägenheterna hyrs ut möblerad och fullt utrustade. Storleken varierar mellan 12-24 kvm för en till max fyra personer. Alla driftkostnader ingår, dvs el, värme, vatten, Wifi och parkering. Hyrorna är mellan 9000 - 13.500 SEK/mån. Hyresperiod minst en månad upp till 12 månader.


Är du intresserad? Kontakta Carolina Henning, Housing Coordinator carolina@passionforhomes.se52 visningar0 kommentarer
KONTAKT
STOCKHOLM

Brunnsgatan 21b

111 38 Stockholm

MENY
FÖLJ OSS
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
GÖTEBORG

Berzeliigatan 20

412 53 Göteborg