Hyra temporärt boende tills allt har lugnat ner sig

Uppdaterad: 17 apr 2020

Vi har nyrenoverade enheter redo att hyras ut till både privat och till företag

Som ni vet råder det Corona tider i Sverige och i världen. Börsen dyker, handeln är nere, resebolagen får avbokningar, hotell och restaurang gapar tomma. Trots detta behöver folk bo någonstans. Antigen köper man en bostad eller så hyr man. Själv tror vi mer på det senare alternativet pga marknadsläget.

För er som vill avvakta med att köpa en bostad har vi eventuellt en perfekt lösning. Passion for Homes har inlett samarbete med ett lägenhetshotell utanför Stockholm som har gett oss i uppdrag att hyra ut deras helt nyrenoverade hotellrumslägenheter. Alla rum och fastigheten håller hög klass samt finns det restaurang och bar i huset för hyresgäster som inte hinner fixa, frukost, lunch eller middag själva. Ett villkor att lägenheten måste städas minst en gång i månaden av oss angiven städpersonal.


Lägenheterna hyrs ut möblerad och fullt utrustade. Storleken varierar mellan 12-24 kvm för en till max fyra personer. Alla driftkostnader ingår, dvs el, värme, vatten, Wifi och parkering. Hyrorna är mellan 9000 - 13.500 SEK/mån. Hyresperiod minst en månad upp till 12 månader.


Är du intresserad? Kontakta Carolina Henning, Housing Coordinator carolina@passionforhomes.se49 visningar0 kommentarer

Brunnsgatan 21b,

111 38 Stockholm

Berzeliigatan 20, 

412 53 Göteborg

+46 - (0)8- 518 364 00

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

* Viktigt att veta är att Passion for Homes aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerereing, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuellt. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Passion for Homes.

©2020 by Passion for Homes