Passion for Homes får uppdrag att hyra ut 60 studentrum/lägenheter i Huddinge

Passion for Homes har fått i uppdrag av Fastighetsbolaget Gillöga att hyra ut 60 studentrum och lägenheter i Huddinge kommun. I samarbete med JYSK kommer Passion for Homes kunna erbjuda nyinredda och funktionella studentrum och lägenheter.för en till två personer. Hyresnivån är mellan 3.500 SEK - 8.000 SEK per månad. Inflytt från januari månad.


"Vår ambition är att kunna hjälpa studenter att hitta ett bra, trevligt och tryggt boende till en rimlig hyra. Boendet avser inskrivna studenter på högskolor och universitet." berättar Dag Henning, VD för Passion for Homes.


"Vi på JYSK uppskattar denna typ av samarbete och är glada att vi blev inbjudna av Passion for Homes att delta i projektet." säger Lars Svantesson B2B manager Sverige på JYSK


Lägenheterna ligger ett stenkast från centrumet Fleminghallen, Flemingsbergs pendeltågsstation, Södertörns högskola och Karolinska Institutet.Kontakta kundtjanst@passionforhomes.se för mer information


76 visningar0 kommentarer

Brunnsgatan 21b,

111 38 Stockholm

Berzeliigatan 20, 

412 53 Göteborg

+46 - (0)8- 518 364 00

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

* Viktigt att veta är att Passion for Homes aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerereing, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuellt. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Passion for Homes.

©2020 by Passion for Homes