Samarbete mellan Passion For Homes och Quality Hotel View i Malmö


Nyligen berättade vi på Passion For Homes om att vi inlett samarbete med hotell och kan erbjuda ”Longstay” boende i Stockholm. Nu har vi glädjen att berätta att vi också samarbetar med Quality Hotel View i Malmö och kan även här erbjuda ”Longstay” boende.

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som är i ett läge där man tex sålt sitt boende och inväntar tillträde till nytt. Eller för dig som är på jobb och inte behöver ett helt bohag utan enklare boende under en kortare period. Anledningarna kan var många.

Quality Hotel View har moderna och bekvämt inredda rum. Hotellet har nära till kommunikationsmedel och ligger granne med Malmö Arena och köpcentret Emporia.

Välkommen att höra av dig om detta kan vara ett boende som passar dig.


Hyresperiod minst 30 dagar upp till 6 månader eller längre

Ta en titt på de alternativ på vår Objektsida som finns och välj det som passar dig och din situation bäst eller klicka nedanför:


Frukost och städning ingår i priset


Vid bokning av rum ange kod: PASSION FOR HOMES för att ta del av detta erbjudande.


Välkommen att höra av dig med frågor.


Carolina Henning, Housing Coordinator carolina@passionforhomes.se
280 visningar0 kommentarer

Brunnsgatan 21b,

111 38 Stockholm

Berzeliigatan 20, 

412 53 Göteborg

+46 - (0)8- 518 364 00

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

* Viktigt att veta är att Passion for Homes aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerereing, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuellt. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Passion for Homes.

©2020 by Passion for Homes