top of page
Passion for Homes

Vad händer på Passsion for Homes?

Samtrygg inleder samarbete med PASSION for HOMES GroupSamtrygg inleder samarbete med hyresförmedlaren PASSION for HOMES Group för att kunder som önskar hjälp av erfaren hyresmäklare ska få en trygg och enkel upplevelse på privatuthyrningsmarknaden. Bolagens verksamheter kompletterar varandra och innebär att kunder som använder båda tjänsterna får ett unikt erbjudande. 

Vissa uthyrare har inte möjlighet att hyra ut sina bostäder själva,  exempelvis på grund av vistelse på annan ort än bostaden. 


Andra vill ha hjälp från erfarna hyresmäklare för att det känns tryggare och säkrare. För uthyrare som både vill dra nytta av Samtryggs tjänster och anlita en hyresförmedlare startar bolaget nu ett samarbete med PASSION for HOMES Group som erbjuder hyresförmedling i Stockholmsregionen. Ambitionen med samarbetet är att kunder som använder båda bolagens tjänster ska få den tryggaste och enklaste upplevelsen på privatuthyrningsmarknaden. 


Jim Ankare, VD på Samtrygg: "Det känns helt rätt att jobba med PASSION for HOMES. De är inte bara en av Stockholms mest framstående hyresförmedlare med registrering hos Fastighetsmäklarinspektionen. De är dessutom fokuserade på att bygga  en trygg privatuthyrningsmarknad precis som oss. Vi har valt två sätt att nå samma mål och kompletterar därför varandra utmärkt."


Dag Henning , VD för PASSION for HOMES Group ”Vi är mycket glada att få jobba tillsammans med Samtrygg som jag anser är en av de bästa marknadsplatserna i Sverige. Vi har framförallt samsyn kring hyressäkerhet, trygghet och kvalitet i hela hyresprocessen för både hyresvärdar och hyresgäster”.PASSION for HOMES Group AB arbetar sedan 2013 med uthyrning av bostäder, främst handlar det om bostadsrätter, ägarlägenheter och villor i Stockholm. PASSION for HOMES är registrerade som auktoriserade hyresmäklarföretag hos FMI.


Samtrygg Group AB (publ) är en marknadsplats för trygg bostadsuthyrning. Under 2023 omsatte bolaget 384 MSEK, varav 55,6 MSEK i försäljningsintäkter. Bolaget grundades 2013 och sedan början av 2017 handlas bolagets aktie på NGM Nordic SME.

54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page