pexels-pille-kirsi-704789.jpg

SVERIGES HEMLIGASTE BOSTADSMARKNAD

Sedan starten 2013 har PASSION FOR HOMES hjälpt 100-tals privat- och företagskunder att hitta sitt perfekta hem. Nu tar vi nästa steg och lanserar Sveriges hemligaste bostadsmarknad, Passion for Homes Selection - en exceptionell tjänst för försäljning av bostäder underhand.

FÖR SÄLJARE

Funderar du att eventuellt sälja din bostad någon gång i framtiden men vill inte stressa? Och isåfall ska det göras diskret utan att dina grannar och kanske även dina vänner vet om.

Passion for Homes Selection ger vi dig möjligheten att sälja din bostad helt i egen takt utan stress för det pris du själv önskar. Vi garanterar en diskret försäljning utan öppna massvisningar och nyfikna grannar. 
 

FÖR KÖPARE

Om du är på jakt efter en ny bostad men vill helst slippa massvisningar, och stressiga budgivningar?
 

Passion for Homes Selection erbjuder dig som köpare bostäder där säljaren själv har bestämt slutpriset, dvs ett pris som säljaren accepterar att släppa sin bostad för. Bostäder som vi har syns inte på andra bostadsportaler utan här har säljaren valt en diskret försäljning och har därmed ingen pressad tidshorisont när han/hon önskar att en försäljning ska ske. 
 

Men för rätt pris så är allt möjligt.

 

SENAST INKOMNA OBJEKT

 • Stockholm

  Långserud, Värmland

  Hus

  6 rum och kök

  Önskat pris

  2.100 000 SEK

  Aktuellt

 • Stockholm

  Stora Essingen

  Hus

  6 rum och kök

  Önskat pris

  17 500 000 SEK

  Aktuellt

  Hösten 2021

 • Stockholm

  Solsidan - Saltsjöbaden

  Hus

  6 rum och kök

  Önskat pris

  25 000 000 SEK

  Aktuellt

  Våren 2021

Brunnsgatan 21b,

111 38 Stockholm

Berzeliigatan 20, 

412 53 Göteborg

+46 - (0)8- 518 364 00

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter

* Viktigt att veta är att Passion for Homes aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerereing, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuellt. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Passion for Homes.

©2020 by Passion for Homes