top of page

Citysmart Sofo-tvåa vid Tantolunden med upp till 3,3 meters takhöjd!

Maria Bangata 2B Stockholm

Södermalm

SÅLD

Visning

Det här är skandinaviskt designljus i sin prydno. Lägenheten ligger vid Ånghästparken, helt nära Tantolundens grönska på Södermalm. Den ljusa lägenheten är utrymmessmart och personlig med en rejäl estetisk kick. Högt i tak, stilsäker färgsättning, sidenmatt ekparkett samt skinande nya köks- och WC-utrymmen. Genomgående färger är svagt olivgrönt och vitt. Utanför har du förutom grönområden restauranger, nöjen, kultur och shopping men också ett tillbakalutat Söderlugn. Du får en estetiskt komplett lya men med utrymme för egna kreativa lösningar. Och – plats i den gemensamma vinkylen.

HUS OCH FASAD
Vackert femvåningshus från 2018, med ljus stenfasad som ger marmorkänsla och med fönsterbågar i mörkt trä, diskret infällda i fasaden. Takterass med pergola på taket och trädbevuxen gård. Din lägenhet ligger på andra våningen. Entré och trapphus i anslående färgsättningar.

HALL
Bakom en ljus ytterdörr har du hallen med två fasta klädskåp, vitt tak och ljust olivgröna väggar. Golvet är grafitgrått, strömbrytare och el-urtag i svart. Till vänster en mörkt grafitgrå dörr till WC.

WC/DUSCH
Genomtänkt färgsättning även här. Helkaklat med fiskben/chevron-kakel i två fält: i mörka nyanser närmast golvet och i tre grå nyanser högre upp. Chevron-klinkers i blågrå nyanser på golvet. Vit vägghängd wc-stol, antracitfärgad kommod med handfat och underskåp samt svartmarmorerad skiva. Ovan en rund spegel och förvaringshyllor. Infälld tvättmaskin. Dusch bakom förhänge.

KÖK
Kök och vardagsrum är integrerade men skåp och hurtsar har inga synliga handtag. Du får en vackert olivgrön inredning som inte skriker kök och stök utan ger dig ett bra socialt utrymme för soffgrupp, matbord, sittplatser och mediecenter. Vitt i tak och på väggar och svarta eluttag. Sidenmatt ekparkett. Köksdelen har gott om förvaring i skåp och hurtsar, infälld spotbelysning och en lång rostfri diskbänk med diskho och infälld hällspis, samt ugn nedanför. Stänkskyddet ovan diskbänken är även det i rostfritt. Kyl/frys bakom olivgröna luckor, i likhet med två intilliggande skåp.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har förstås samma ljusa ekgolv, vita tak och vita väggar som köket. Rummet har tre höga fönster som släpper in rikligt med ljus. Radiatorn under är helt slät, vilket underlättar städning och dammning väsentligt. Du inreder efter egen smak. Du kan prioritera måltider och inreda med stort matbord och sittplatser eller satsa mer på socialt häng med soffa, mediecenter och kafébord. Här är det upp till 3,3 meters takhöjd!

SOVRUM
Sovrummet avskiljs från vardagsrummet med en ljust olivgrön skjutdörr. När den är öppen får du ännu mer ljus i vardagsrummet. Sovrummet har tre höga fönster med foder i mörkt trä plus ytterligare ett fönster mot söder. Ekgolv. Det är förstås här du sover och kanske läser en bok i sängen. En lugn avskild plats med hela kortväggen fylld med fast garderobsutrymme bakom vackra olivgröna dörrar med smart infällda handtag.

ÖVRIGT
Du får tillgång till husets takterass och gård. Dessutom plats i eget låst utrymme i den gemensamma vinkylen. Tvättstuga, soprum samt cykel- och barnvagnsrum. Fibernät för TV samt bredband mot månadsavgift. Möjlighet till boendeparkering finns.

OMGIVNINGAR
Äta hemma eller ute? Du bestämmer själv. Du har promenadavstånd till Hornsgatans utbud av krogar, caféer och restauranger, liksom shopping, kulturutbud och samhällsservice. Du bor lugnt och helt nära Tantolundens grönska och Ånghästparken. Ett brett utbud av kommunikationer ger dig ZInkensdamms T-bana samt Ringvägens och Hornsgatans bussmeny. Södra Station hittar du en kort promenad från porten.

ÅRSREDOVISNING & STADGAR SKICKAS PÅ BEGÄRAN VIA MAIL!

Fakta om bostaden

TYP AV BOSTAD

Lägenhet

ÄGANDEFORM

Bostadsrätt

ADRESS

Maria Bangata 2B Stockholm

OMRÅDE

Södermalm

KOMMUN

Stockholm

FÖRSAMLING

Maria

PRIS

SÅLD

AVGIFT

1895 kr

SENASTE BUD

3 795 000 kr

ANBUDSDATUM

2024-05-18 17:07

STORLEK

2 rum och kök

BOYTA

35 kvm

BIYTA

3 kvm källare . 1/2 kvm Vinkällare

TOMT

ANTAL SOVRUM

1

ANTAL BADRUM

1

ANTAL GÄST WC

VÅNING

5 tr

TILLTRÄDE

Efter överenskommelse

STATUS ENERGIDEKL.

BALKONG

Nej! Det finns takterass!

ANDEL I FÖRENING

1,77090

PANTSÄTTNING

1,77090

FÖRRÅD

Driftskostnad

ESTIMERAD DRIFTKOSTNAD

Fastighet

BYGGNADSÅR

2018

BYGGNADSTYP

Flerfamiljhus

HISS

Ja

FÖNSTER

Treglas

VÄRME

Fjärrvärme

VENTILATION

TV/BREDBAND

Ownit

ENERGIPRESTANDA

KONTAKT

BO LINGSERIUS

Fastighetsmäklare

KONTAKT

KLARA DANIELSSON

Mäklarassistent

Bilagor

Intresseanmälan
Passion for Homes

Tack för ditt intresse! Vi återkommer så snart vi kan!

Alla bilder
bottom of page