top of page

Ljus Årsta-trea med söderbalkong

Sandfjärdsgatan 94 Årsta

Årsta

SÅLD

Visning

Ljus Årsta-trea med söderbalkong
Din välplanerade trea om 77 kvm ligger med ansiktet mot söder och Årstafältet. Du får tre rum med smak av fyra. Badrum, klädkammare och inglasad söderbalkong. Troligen kommer du att ta fram färgpytsarna, tapetvåderna och golvproven. En renovering ger dig precis det du behöver: ljus, nära till grönområden, handel och kultur samt goda kommunikationer som tvärbana, pendeltåg och bussar. Du bor i ett barnvänligt område och har bra parkeringsmöjligheter.

HUS OCH FASAD
Välhållet hus om 13 våningar i grafitgrå puts med stilrena enluftsfönster med vita karmar och bågar. Huset omgivet av buskar och träd. Närhet till parkering.

HALL
Bakom säkerhetsdörren i mörkt trä möter hallen med plats för klädhängare, hatt- och skohylla och liten förvaringsmöbel. Här finns också två rymliga garderober. Ljust tak, tapetserade väggar och linoleumgolv. Mitt emot ytterdörren ligger badrummet.

WC/BADRUM
Ljust och inbjudande rum med helkaklade väggar i vitt med duvblå dekorbård. Duvblått tak och blå klinkers på golvet. Handfat och WC-stol i vitt samt vitt badkar.

GENOMGÅNGSRUM
I hallens förlängning ligger genomgångsrummet som leder till övriga rum. Dörrblad i ljust trä. En gissning är att du vill tapetsera om. (Fast kanske vill du behålla den tidstypiska storblommigheten.) Ljust tak, linoleumgolv och trärena golvlister. I fonden ett ljust fönster med fönsterbräda över lättskött radiator. Det här var alldeles säkert förr platsen för ett matbord för fyra personer men du väljer förstås själv.

KÖK
Här har du ett typiskt 60-talskök i original med släta luckor och smäckra handtag. Ljust tak, gula väggar och ljust linoleumgolv. Med lite färg kan du återuppliva det numera trendiga 60-talet. Inte minst den läckra vintageförvaringen för kryddor och mjöl är värd att bevara. Lång diskbänk i rostfritt med vitkaklat stänkskydd, spis med ugn och värmeskåp, spisfläkt samt skafferi/städskåp. Extra arbetsyta i vinkel. Plats för diskmaskin under diskbänken. I fonden ett stort fönster.

VARDAGSRUM
Bakom en glasad trädörr finns husets ljusaste och största rum. Det är förstås din sociala yta med plats för soffgrupp med bord, medieenhet, samt ytterligare sitt- och förvaringsmöbler. Vitt tak, vita tapeter och ljust parkettgolv. Ljuset flödar in från söder via två stora fönster och en glasad spanjolettdörr mot balkongen. Golvet är slitet och behöver lite hjälp.

BALKONG
Här är allting skinande nytt. Du får en inglasad och väderskyddad balkong med plats för kafébord, stolar och grönska. Vid utsikt över Årstafältet. (En del nya husplaner kan så småningom förändra utsikten något men panoramat är mäktigt.

SOVRUM 1
Via vardagsrummet når du det stora sovrummet med vitt tak och linoleumgolv. Väggar panelerade med ljus bok. Du har ett stort fönster med morgonsol, lättskött radiator och fönsterbräda. Plats för dubbelsäng, samt förvarings- och andra sängmöbler.

SOVRUM 2
Det något mindre sovrummet ligger mittemot köket. Även där med morgonsol. Taket är vitt och väggarna har ytterligare en tidstypisk tapet, här i gult blomstermönster. Ljust trägolv. Plats för dubbelsäng eller om du så vill en bra arbetsplats med hyllor och bibliotek.

KLÄDKAMMARE
Mellan hall och kök har du den rymliga klädkammaren vars ena långsida täcks av fasta garderober.

ÖVRIGT
Vinds- eller källarförråd, samt cykel och barnvagnsrum. Brf Mysslingens festlokal finns tillgänglig för bokning. Föreningen har sedan länge ett ambitiöst renoveringsprogram. Tillgång till tvättstuga. TV, bredband och telefoni via Telenor. Möjlighet att hyra garageplats. Utomhusparkering finns också, samt välutrustad lekplats och sandlådor.

OMGIVNINGAR
Du har både nära till innerstan och till flera grönområden som Årstaskogen och Årstafältet samt en rad mindre parkområden, bland annat nya Väständaparken. Närmaste handels- och servicecentrum, Valla Torg, ligger några minuter från porten. Där finns service, mat, restauranger, vård, apotek, skolor och dagis. Gillar du golf kan du använda en näraliggande driving range.

KOMMUNIKATIONER
Tvärbanans Linde/Valla Torg ligger bara ett par minuter från porten. Pendeltåg och tvärbana finns 10 minuter från dig. Via buss kan du nå Gullmarsplan, Södermalm och Älvsjö. Med bil har du bra nära direktförbindelse med norr- och södergående fjärrtrafik.

ÅRSREDOVISNING & STADGAR SKICKAS PÅ BEGÄRAN VIA MAIL!

Fakta om bostaden

TYP AV BOSTAD

Lägenhet

ÄGANDEFORM

Bostadsrätt

ADRESS

Sandfjärdsgatan 94 Årsta

OMRÅDE

Årsta

KOMMUN

Stockholm

FÖRSAMLING

Enskede

PRIS

SÅLD

AVGIFT

5761 kr

SENASTE BUD

3.060.000 kr

ANBUDSDATUM

2024-05-02 19:04

STORLEK

3 rum och kök

BOYTA

77 kvm

BIYTA

2 kvm källare

TOMT

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

1

ANTAL GÄST WC

VÅNING

3

TILLTRÄDE

Efter överenskommelse

STATUS ENERGIDEKL.

BALKONG

Ja

ANDEL I FÖRENING

0,3386

PANTSÄTTNING

0,3386

FÖRRÅD

Källare

Driftskostnad

ESTIMERAD DRIFTKOSTNAD

300 kr/mån

Fastighet

BYGGNADSÅR

1960

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

HISS

ja

FÖNSTER

3 glas

VÄRME

Fjärrvärme

VENTILATION

Centralfläkt

TV/BREDBAND

Fiber

ENERGIPRESTANDA

KONTAKT

BO LINGSERIUS

Fastighetsmäklare

KONTAKT

KLARA DANIELSSON

Mäklarassistent

Bilagor

Intresseanmälan
Passion for Homes

Tack för ditt intresse! Vi återkommer så snart vi kan!

Alla bilder
bottom of page