top of page

Lugn Fredhällslya nära både stad och bad

Ernst Ahlgrens väg 8

Fredhäll

SÅLD

Visning

Minimalistisk lya om 39,5 kvm i lugna och gröna Fredhäll på Kungsholmen. Här kan du bo ensam eller i par. Du får gott om trendig funkiskänsla, ljus, egen balkong och vackra parkettgolv. Planlösningen är i byggtidens anda utrymmessmart. Skjutdörrar underlättar möbleringen. Vare sig du går eller cyklar har du Mälaren några minuter från porten och staden inom räckhåll. Näraliggande Kristineberg, Marieberg, Lindhagen och Stadshagen förser dig med det du behöver. Kaféer och bagerier finns förstås i närheten. Liksom parker och strövstråk.

HUS OCH FASAD
Stockholmsgult rappat hus i tre våningar. Byggt 1931. Generösa fönster med vita bågar i tidstypisk funkis. Framför huset gräsmatta och trädallé. Brf Fredhäll är solid och har genomfört flera stora renoveringar.

HALL
Bakom säkerhetsdörren får du precis så mycket hall du behöver för klädhängare samt sko- och hatthylla. Vill du ha en stol får det också plats. Vitt tak, vita tapetserade väggar med blombård längs taket och vita snickerier. Det vackra parkettgolvet är genomgående i hela lägenheten.

WC/BAD
Som sig bör ligger WC vid ingången. Litet och ändamålsenligt med helkaklade väggar i vitt med dekorbård. På golvet mörkare klinkers. WC-stol, handfat och badkar i vitt med kranar i rostfritt. Vägghylla för toalettsaker.

KÖK
Kökets skjutdörr når du via en liten korridor kantad med fasta garderober och överskåp med tidstypiska låsvred och ytskikt. Köket går i samma anda med de där handtagen, luckorna och låsvreden som är helt i linje med vintagetrenden. Vitt i tak och på väggar och ljus parkett på golvet. Vita lådhurtsar och överskåp ger bra förvaring. Ett fiffigt litet serverings- eller förvaringsutrymme talar samma språk. Du får diskbänk i rostfritt, gasspis med spisfläkt. Avställningsyta i mörkt trä under stänkskyddande mosaikkakel.

VARDAGSRUM
Visst är den här lyan minimalistisk men du får ett inbjudande socialt utrymme i vardagsrummet. Väggar tapetserade i vitt med blombård, vitt tak och en välhållet parkettgolv. I fonden fyra stora fönster som släpper in gott om ljus. Här har du plats för en soffgrupp, medieenhet samt förvarings- och sittmöbler.

SOVRUM
Sovrummet når du genom en skjutdörr som gör det lättare att möblera. Även här gott om ljus från tre stora fönster, varav två är infattade i spanjolettdörren mot balkongen. Ljusa tapeter med blombård, vita snickerier och ljust parkettgolv. Plats för enkel- eller dubbelsäng och sängmöbler. Kanske vill du också ha din lilla arbetsplats här med skrivbord och hyllor.

BALKONG
Här är litet men väderskyddat och med utsikt över den lugna och gröna gatan nedanför. Plats för ett par stolar och ett litet kafébord. Kanske lite gröna växter. Ett härligt ställe att börja dagen på med en morgonfika. Eller kanske en drink på kvällen.

ÖVRIGT
Nära till flera gröna parker som Fredhällsparken och Tora Dahls park och till Fredhällsklipporna vid Mälarens vatten med badplats och båtklubbar. Närmaste matbutik vid Kristinebergs T-bana. Bagerier, kaféer och ett par restauranger strax utanför knuten. Apotek och system finns vid Västerbroplan. Motions- och joggningsmöjligheter i parkerna och längs kajerna. Du har drygt 500 meter till Kristinebergs idrottsplats.

KOMMUNIKATIONER
En kort promenad tar dig till tunnelbanans gröna linje vid Kristineberg. Du har dessutom tillgång till busslinjerna 61 och 65. Gott om bra cykelvägar. Du befinner dig bara en handfull stenkast från Fridhemsplan.

bo@passionforhomes.se
070-7231040

Fakta om bostaden

TYP AV BOSTAD

Lägenhet

ÄGANDEFORM

Bostadsrätt

ADRESS

Ernst Ahlgrens väg 8

OMRÅDE

Fredhäll

KOMMUN

Stockholm

FÖRSAMLING

Kungsholms

PRIS

SÅLD

AVGIFT

2642 kr/månad

SENASTE BUD

3 335 000 kr

ANBUDSDATUM

2024-05-14 17:03

STORLEK

2 rum och kök

BOYTA

39,5 kvm

BIYTA

TOMT

ANTAL SOVRUM

1

ANTAL BADRUM

1

ANTAL GÄST WC

VÅNING

2 tr

TILLTRÄDE

Efter överenskommelse

STATUS ENERGIDEKL.

BALKONG

Ja

ANDEL I FÖRENING

0.1249 %

PANTSÄTTNING

0.1249 %

FÖRRÅD

Ja

Driftskostnad

ESTIMERAD DRIFTKOSTNAD

300 kr/månad

Fastighet

BYGGNADSÅR

1939

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

HISS

Nej

FÖNSTER

2 glas

VÄRME

Fjärrvärme

VENTILATION

TV/BREDBAND

ENERGIPRESTANDA

KONTAKT

BO LINGSERIUS

Fastighetsmäklare

KONTAKT

KLARA DANIELSSON

Mäklarassistent

Bilagor

Intresseanmälan
Passion for Homes

Tack för ditt intresse! Vi återkommer så snart vi kan!

Alla bilder
bottom of page