top of page

Modernt Gubbängsboende i skogens bryn

Rubanksgränd 6

Gubbängen

2 585 000 kr hbj

Visning

Ring för visning 0707231040

Gubbängen brukar kallas en sömnig stadsdel. Det stämmer nog. Du får en lägenhet precis i kanten av stora Majrosskogen och med utsikt över träd, buskar och några få grannhus. En lugn ficka som ligger bara fyrahundra meter från Gubbängens centrum. Och därifrån är det bara drygt tio t-baneminuter till city. Gissningsvis gillar du det här lugnet och närheten till skogen och fritidsmöjligheterna. Flera idrottsanläggningar ligger på bekvämt avstånd från din port. Lägenheten ligger högt, är mycket ljus och välplanerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum Och glöm inte den inglasade balkongen, en utmärkt plats att fika, softa, läsa, äta eller bara småsova i solen.

HUS OCH FASAD
Trevåningshus med putsad vit fasad samt rött tegel. Omgiven av gräsmattor, buskar och träd, samt parkeringsplatser. Ingång under regnskyddande tak. Lättskötta enluftsfönster med vita bågar.

HALL
Innanför säkerhetsdörren får du en provkarta på det lägenheten bjuder. Ljus ekparkett, vitt tak, vita snickerier och ljusa väggar. parkettgolven i alla rum är av ek. Plats för hatt- och skohylla, klädhängare och förvaringsmöbel. WC/duschrum ligger som sig bör precis vid ingången, till vänster.

WC/DUSCHRUM
Här är rymligt och bekvämt. Breda stora kakelplattor i i vitt som täcker väggarna förutom en fondvägg ljus tegelfärg . Golvklinkers i samma ton. Vitt tak. Vägghängd wc-stol samt handfat och kommod med skåp och lådor för toalettartiklar. Allt i vitt. Två vägghängda förvaringsskåp med släta luckor och diskreta handtag.. Dusch bakom duschförhänge. Utkastare, dusch, handdukstork och krokar i rostfritt.

KÖK
Det är ingen överdrift att säga att köket och vardagsrummet badar i ljus. Du har generösa fönster i två väderstreck.
Som sig bör är det öppna landskapets kök läckert diskret med släta vita lådor, skåp och hurtsar som inte tränger sig på. Inga utskjutande handtag. Ljust grafitgrå bänkskiva med infälld diskho och hällspis över ugn, allt i vitt. Vit mikrovågsugn i arbetshöjd. Grått slätt stänkskydd mellan arbetsyta och väggskåp. Kyl/frys. Vitt tak, vita snickerier och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Här har du ett fint golv i ekparkett som skapar en bra djupkontrast till det vita taket och de ljusa väggarna. Tre fönster med lågt sittande fönsterbrädor i svart sten över vita radiatorer. Plats för soffgrupp med sittmöbler, mediecenter samt ett matbord och stolar för fyra. Samt förstås prydnads- och förvaringsmöbler. En glasad spanjolettdörr leder ut till den rymliga balkongen. Äter du i köket, vardagsrummet eller på balkongen?

BALKONG
Spanjolettdörren tar dig ut till den avundsvärt stora och inglasade balkongen med grafitgrå klinkers och svart metallräcke. Grön utsikt med träd och buskar. Gissningsvis har du balkongdörren öppen hela dagarna under sommartid. Här har du en skön fika- eller till och med middagsplats. Du får plats med bord och flera stolar. Du kan odla kryddor och pynta med prydnadsväxter om du har håg till det.

SOVRUM OCH KLÄDKAMMARE
Här är fönstren smalare för att ge dig ljus men samtidigt lugn och avskildhet. Vitt tak, ljusa väggar och vita snickerier. Även här har du en vacker ekparkett. Plats för rejäl dubbelsäng, sängmöbler och förvaring. Behöver du mer förvaring? Då öppnar du bara dörren till klädkammaren där du har linneskåp och hyllsystem med gott om utrymme för kläder och prylar.

VINDSFÖRRÅD
Stort vindsförråd ca 14 kvm

ÖVRIGT
Du bor i ett lugnt område i kanten av stora Majrosskogen. 400 meter från dig ligger Gubbängens centrum som även det andas lugn. Där finns vårdcentral, bibliotek, restauranger, teater- och kulturverksamhet, en meny av skolor samt butiker. Och förstås Gubbängens T-bana. Gott fritidsutbud med näraliggande idrottsplats, sporthall och bad. Närmaste badsjö Magelungen bara två kilometer bort.

KOMMUNIKATIONER
Goda bussförbindelser på flera linjer och framför allt har du näraliggande T-banan som tar dig till Stockholms city på cirka tio minuter.

Fakta om bostaden

TYP AV BOSTAD

Lägenhet

ÄGANDEFORM

Bostadsrätt

ADRESS

Rubanksgränd 6

OMRÅDE

Gubbängen

KOMMUN

Stockholm

FÖRSAMLING

Enskede

PRIS

2 585 000 kr hbj

AVGIFT

5032 kr

SENASTE BUD

ANBUDSDATUM

STORLEK

2 Rum och kök

BOYTA

55 kvm

BIYTA

TOMT

ANTAL SOVRUM

1

ANTAL BADRUM

1

ANTAL GÄST WC

VÅNING

3 tr

TILLTRÄDE

Efter överenskommelse

STATUS ENERGIDEKL.

D

BALKONG

ja

ANDEL I FÖRENING

0.019436

PANTSÄTTNING

0.019436

FÖRRÅD

Vindsförråd

Driftskostnad

ESTIMERAD DRIFTKOSTNAD

300 kr

Fastighet

BYGGNADSÅR

2007

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

HISS

FÖNSTER

VÄRME

Fjärrvärme

VENTILATION

TV/BREDBAND

ENERGIPRESTANDA

KONTAKT

Namn

Fastighetsmäklare

KONTAKT

KLARA DANIELSSON

Mäklarassistent

Bilagor

Intresseanmälan
Passion for Homes

Tack för ditt intresse! Vi återkommer så snart vi kan!

Alla bilder
bottom of page