top of page

Up-to-date tvåa i idylliska Hammarbyhöjden

Boråsvägen 6 Stockholm Sweden

Hammarbyhöjden

SÅLD

Visning

Bostadsrätt 2 rok om 46 kvm på Boråsvägen 6, Hammarbyhöjden, bv. Brf Professorn 12. Balkong. Nyinrett i kök och wc/duschrum.
Byggår 1939. Basutbud för TV. Tillägg för bredband.

Det här är snygg funkis förd in i 2024. En ljust nyinredd och välplanerad tvåa i lugna Hammarbyhöjden, omfamnad av träd, gräs och buskar. Du får både 30-talets tidstypiska arkitektur och 2000-talets krav på köks- och wc-inredning. Utöver det en liten balkong för frukostar, fika eller kvällsdrink. Trots lugnet har du bara några minuter till Söder, till Globenområdet och Hammarby Sjöstad. Cykelvänligt och med bra kommunikationer via näraliggande T-bana.

HUS OCH FASAD
Vackert lamellhus i tre våningar från 1939, med stockholmsgul putsad fasad. Sluttningshus. Tvåluftsfönster med vita karmar. Plåtdetaljer i svart. Ljus generös ingång från trädbevuxen gårdspark. Huset omgivet av träd och buskar. Din lägenhet finns på bottenvåningen men balkongen ligger högt över gatunivån.

HALL
Hallen är förstås ändamålsenlig som funkis ska vara. Liten men med plats för klädhängare, skohylla, väggspegel och stol. Vitt i tak, väggar och på snickerier. Ljus fiskbensparkett.

WC/DUSCH
Här är helkaklat i vitt med bredkakel. Vitt tak med spotbelysning. Svarta golvklinkers. Förvaringskommod i svart med vitt handfat med stor spegel över samt vit wc-stol. Glasade duschdörrar och handdukshängare i rostfritt. Litet högt sittande fönster släpper in ljus.

KÖK
Här är funkistanken snyggt tolkad i toppmodern tappning. Vitt i tak, på väggar och snickerier. Svarta golvklinkers. Gott om förvaring i lådor, överskåp och hurtsar i slätt vitt utförande. Smäckra handtag i rostfritt. Bänkskivor i svart stenutförande. Längs ena väggen förvaringshurtsar och bänkskiva. Längs den andra själva matlagningsbänken med stänkskyddande svart mosaik på väggen. Spis med ugn och spisfläkt. Kyl/frys i rostfritt. Spotbelysning i taket och bänkbelysning i överskåp. Diskhon placerad mot det ljusa fönstret, infälld i svart stenskiva.

VARDAGSRUM
Här är förstås hemmets ljusa centralpunkt. Vitt i tak, på väggar och snickerier. Ljus fiskbensparkett på golvet. Ljuset kommer från fönster i två väderstreck. Det är snyggt och modernt men ändå andas det byggårets estetik. Vackra lamellradiatorer och fönsterbrädor i sten. Stort fönster och glasad spanjolettdörr mot balkongen som väntar på en fikastund. Du har plats för soffgrupp och bord, samt mediecenter, förvarings- och sittmöbler. Det är självklart här du äter, hänger med vänner, tittar på TV eller jobbar med din laptop.

BALKONG
Trevlig funkisbalkong med svart räcke och korrugerat insynsskydd i gult. Plats för kafébord och två stolar. Här kan du fika och betrakta funkisidyllen nedanför. Du är en bra bit över gatunivån.

SOVRUM
Vitt i tak och på väggar förutom en dekortapetserad vägg. Gott om ljus från fönstret med fönsterbräda i sten och tidstypisk radiator av lamelltyp. Det här är mer sovalkov än rum. Med god vilja kan du få in en dubbelsäng eller två enkelsängar i fil.

KOMMUNIKATIONER
Hammarbyhöjdens T-bana ligger 300 meter från porten. Fem minuter till Söder. Även Skärmarbrink på gröna linjen på promenadavstånd. Med cykel går det minst lika snabbt att ta sig in till Söder.

OMGIVNINGAR
Du har förstås nära till Söders hela shopping- och krogutbud. Men i Hammarbyhöjden har faktiskt allt du behöver – matbutiker, apotek, gym, restauranger mm. För att inte tala om vad som finns i näraliggande Hammarby Sjöstad, Globen City och Sickla köpkvarter. Du har en full meny vad gäller service, vård, skolor eller nöjen. Nacka-reservatets badsjöar, promenad- och joggingstråk ligger nära dig, ja till och med en golfbana.

Fakta om bostaden

TYP AV BOSTAD

Lägenhet

ÄGANDEFORM

Bostadsrätt

ADRESS

Boråsvägen 6 Stockholm Sweden

OMRÅDE

Hammarbyhöjden

KOMMUN

Stockholm

FÖRSAMLING

Johaneshov

PRIS

SÅLD

AVGIFT

3598 kr

SENASTE BUD

2.915.000kr

ANBUDSDATUM

2024-05-07 19:38

STORLEK

2 rum och kök

BOYTA

46 kvm

BIYTA

3 kvm källare

TOMT

ANTAL SOVRUM

1

ANTAL BADRUM

1

ANTAL GÄST WC

VÅNING

1 tr

TILLTRÄDE

Efter överenskommelse

STATUS ENERGIDEKL.

BALKONG

Ja

ANDEL I FÖRENING

6,4023

PANTSÄTTNING

6,4023

FÖRRÅD

Källarförråd

Driftskostnad

ESTIMERAD DRIFTKOSTNAD

Fastighet

BYGGNADSÅR

1939

BYGGNADSTYP

HISS

FÖNSTER

2 glas

VÄRME

VENTILATION

Självdrag

TV/BREDBAND

Fiber

ENERGIPRESTANDA

KONTAKT

BO LINGSERIUS

Fastighetsmäklare

KONTAKT

KLARA DANIELSSON

Mäklarassistent

Bilagor

Intresseanmälan
Passion for Homes

Tack för ditt intresse! Vi återkommer så snart vi kan!

Alla bilder
bottom of page