top of page

Fantastisk nyproducerad villa i "gated community" utanför Marbella

Lomas de la Quinta, Benahavis

SÅLD

Visning

Underbar ny villa belägen i det gated community av Lomas de La Quinta i Benahavis! Belägen på en förhöjd tomt i frontlinjen mot golfbanan och erbjuder magnifik utsikt över golfen, bergen och ut mot havet. Villan är byggd över två plan och har en perfekt kombination av inomhus/utomhusboende. När du skjuter upp de stora fönstren mot söder och väster kombinerar du i själva verket uteserveringen med sitt grillkök och en uppvärmd pool med öppen planlösning för kök och vardagsrum. Funktioner i vardagsrummet inkluderar högt i tak (3,80 meter), ett högkvalitativt kök från Siematic med Gaggenau-apparater, Casambi intelligent belysningssystem, inbyggt Sonos-system inuti och utanför. Det finns golvvärme i alla rum.
Boendet består av: Översta våningen: vardagsrum, kök, walk in dolt skafferi bakom köket, gästrum med eget badrum, garderob och gästtoalett, master bedroom med klädkammare och eget badrum. Ett smart kontorsrum med glasvägg och utsikt mot poolen. Nedre plan, biorum, 2 gästrum, gästtoalett, tvättstuga, förråd och teknikrum.
Dessutom finns ett extra rum på cirka 80 kvadratmeter som kan användas till vad den nya ägaren vill - till exempel spa, gym, fler sovrum. Det finns även förinstallation för vatten och el till en takterrass. Inhägnad parkering inne på tomten. Ett riktigt bra köp - visningar rekommenderas varmt!

Fakta om bostaden

TYP AV BOSTAD

Villa

ÄGANDEFORM

ADRESS

OMRÅDE

Lomas de la Quinta, Benahavis

KOMMUN

Marbella

FÖRSAMLING

FASTIGHETSBETECKNING

STORLEK

6 rum och kök

BOYTA

305 kvm

BIYTA

TOMT

ANTAL SOVRUM

4

ANTAL BADRUM

4.5

ANTAL GÄST WC

PRIS

SÅLD

TILLTRÄDE

SÅLD

SENASTE BUD

STATUS ENERGIDEKLARATION

ANTAL PANTBREV

SUMMA PANTBREV

FÖRRÅD

Ja

Driftskostnad

ESTIMERAD DRIFTKOSTNAD

Fastighet

BYGGNADSÅR

2022

BYGGNADSTYP

FASAD

TAK

STOMME

BJÄLKLAG

VATTEN/AVLOPP

Ja

FÖNSTER

UPPVÄRMNING

VENTILATION

KONTAKT

Namn

Fastighetsmäklare

KONTAKT

KLARA DANIELSSON

Mäklarassistent

Intresseanmälan
Passion for Homes

Tack för ditt intresse! Vi återkommer så snart vi kan!

Alla bilder
bottom of page