top of page
Passion for Homes

VÅRA TJÄNSTER

Passion for Homes

Flyttstädning

Ca 32 kr per kvm efter RUT

Storstädning

275 kr per tim efter RUT

Flyttstädning och storstädning

Passion for Homes Facility Service erbjuder denna tjänst idag endast till dig som är hyresgäst eller hyresvärd hos oss.

När det är dags för utflyttning eller inflyttning är det viktigt att bostaden flyttstädas eller storstädas grundligt enligt det hyresavtal man har kommit överens om. Viktigt att notera att det är alltså ingen vanlig städning som ska göras utan en flyttstädning i de fall du hyr ut omöblerad eller storstädning om du hyr ut möblerad. Allt för ofta är det just städningen som är bekymret.

Passion for Homes

Hemstädning

På offert

Löpande hemstädning

Passion for Homes Facility Service erbjuder denna tjänst idag endast till dig som är hyresgäst eller hyresvärd hos oss.

För dig som önskar det lilla extra att ha löpande hemstädning hemma eller även hjälp med att vika och stryka tvätten, byta av sängkläder och handdukar kan vi även erbjuda detta. Är du redan hyresgäst hos oss kan vi lägga på denna tjänst på dina hyresavier.

Kontakta oss per telefon så berättar vi mer, eller så bokar vi in ett kostnadsfritt möte och går igenom era behov på plats.

Fastighetsförvaltning för privatpersoner och villaägare

Passion for Homes Facility Service erbjuder denna tjänst idag till villaägare i Bromma, Lidingö, Danderyd, Djursholm och Täby

Som villaägare finns det alltid något som behöver fixas. Det kan handla om en hylla som behöver komma upp, gräs som ska klippas, löv krattas och på snörik vinterdag är skottning av uppfarten ofta ett måste för underlätta framkomligheten till ingången. Tänk att kunna få hjälp med alla de där sysslorna, stora som små, inne och ute. Eller att kunna ha någon som tittar till huset när du är bortrest.

Nu erbjuder Passion for Homes en förvaltartjänst för privatpersoner. Våra tillförlitliga fastighetsvärdar hjälper er att underlätta vardagen och finns tillgängliga vid behov även helger och om akuta situationer skulle inträffa. Tillsammans med våra fastighetsvärdar skräddarsyr vi en lösning som passar dig bäst. Du kan säga upp ditt avtal med oss när som helst med en månadsuppsägningstid.

Kontakta oss per telefon så berättar vi mera eller så bokar vi in ett kostnadsfri möte och går igenom era behov på plats för att se vad vi kan vara behjälpliga med.

Passion for Homes

Inspektion

*Inflyttnings inspektion: kostnadsfritt för våra hyresvärdar
*Utflyttnings inspektion: 1500 kr för lägenhet / 2250 kr för hus/Radhus

Innan man flyttar ut eller in i en bostad behöver bostaden inspekteras av en oberoende inspektör för att säkra upp att båda parter är medvetna om eventuella skador eller övriga detaljer som kan vara viktigt att veta under hyrestiden. En inspektionsrapport överlämnas därefter till båda parter för godkännande.

*Vänligen notera om bostaden är mer än 20 km utanför tullarna kommer vi debitera en extra avgift på 450 kr enligt överenskommelse. Detta gäller både in och utflyttnings inspektion.

Passion for Homes

Information vi behöver för att hjälpa dig med din in och utflyttning

Faktureringsadress samma som ovan?
Jag vill ha offert/boka:
Typ av bostad/objekt:

Tack för din förfrågan! Vår serviceansvarige kommer att ta kontakt med dig inom kort.

Boka Inspektion & Flyttstädning: Sales Lead
bottom of page