top of page
Image by Kristina Flour

FUNDERAR DU PÅ ATT SÄLJA DIN BOSTAD?

Passion for Homes Selection ger dig möjligheten att sälja din bostad helt i din egen takt

Funderar du på att eventuellt sälja din bostad, nu eller någon gång i framtiden ? Önskar du en diskret affär utan att grannar och andra vet om detta.

Passion for Homes Selection ger vi dig möjligheten att sälja din bostad helt i din egen takt,  utan stress för det pris du själv önskar.  Vi garanterar en diskret försäljning utan öppna visningar och nyfikna grannar.

Din bostad visas enbart här för seriösa intressenter.  Utan pressad tidshorisont. Det är helt och hållet upp till dig när försäljningen ska ske.

Men för rätt pris så är allt möjligt.

Mer info
Passion for Homes

BYGG DIN EGEN BOSTADSPORTFÖLJ MED HJÄLP AV OSS

Bostadsportfölj

Är du intresserad av att investera i fastigheter och/eller bostäder och behöver hjälp med att hitta lönsamma och uthyrningsbara objekt.Utmaningarna kan vara många, allt från bostadsrättens stadgar kring uthyrning, till andra regler som måste följas. Vilka hyresnivåer är rimliga, vad ska man ska tänka på vid köp av nyproduktioner, områdesanalys och utveckling m.m.PfH Selection hjälper dig att bygga din egen bostadsportfölj och hjälper dig även med att hitta hyresgäster till dina bostäder samt förvaltning.

 

Intresserad att veta mer?

 

Låt oss börja med  ett förutsättningslöst möte på vårt kontor på Brunnsgatan 21b.

Passion for Homes

VÅRA BOSTÄDER TILL SALU

Bostäder till salu
Intresseformulär
Passion for Homes
arrow&v
arrow&v

Tack! Vi återkommer så snart vi kan.

bottom of page